aug 262014
 

Lokaal-B stimuleert stadslandbouw
We bedoelen met lokaal, echt lokaal, uit Breda of omgeving. We willen ook groenten en fruit uit de stadstuinen van Breda verwerken in onze maaltijdtassen en maaltijden. Van dichterbij kan je eten niet komen! Lees meer…

In steeds meer Bredase wijken zijn initiatieven van gezamenlijke groentetuinen. De Bredase stadslandbouw is volop in beweging, mede dankzij de stimulering door en ondersteuning van de gemeente Breda. Stadslandbouw komt meer en meer op de kaart. Lokaal-B zet ook graag de vruchten van de stadslandbouw Breda op de kaart. Dus als er stadsboeren en tuinders zijn die een overschot van een bepaald product gaan krijgen, dan horen wij dat graag. We proberen deze dan te verwerken in onze maaltijdtassen en maaltijden. Dat is Lokaal-B ten voeten uit. Zo willen wij meewerken aan een levende zelfvoorzienende stad.

 

Ben je een stadsboer of –tuinder, die werkt zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen en verwacht je een overschot van een product? Wij horen het graag voor zaterdag, dan kan het de donderdag daarna in de tas of maaltijd. Natuurlijk kunnen wij alleen producten gebruiken die van goede kwaliteit zijn en vers geoogst.

Stuur een berichtje naar: info@ lokaal-B.nl met je naam, het product en de hoeveelheid die je kan leveren, dan nemen wij contact met je op.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>